IN STORE in your country:
Hrvatska   Slovenija   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Četvrtak, 19.04.2018 || Marketinški tsunami FMCG-u u Zagrebu  |  Inovacija i tehnologija unose više zabave u pranje rublja   |  Svaki zalogaj se broji - budite dio pozitivnih promjena!  |  FMCG Marketing Summit: IBM zna kako kreirati marketing s memorijom uz pomoć današnje tehnologije  |  FMCG Marketing Summit: Nicolas Kfuri donosi priču o 10 globalnih potrošačkih trendova  |  NIVEA donosi novu linija proizvoda za čišćenje lica   |  Kaufland želi donirati gotovo 150 tona voća i povrća učenicima osnovnih škola u Hrvatskoj  |  S Cammeom povoljnija vožnja do FMCG Marketing Summita  |  Agrokor pod većinskim nadzorom ruskih banaka Sberbank i VTB  |  Direktor marketinga Zagrebačke pivovare na FMCG Marketing Summitu predstavit će priču o Žuji  |  Istarski pršut Pisinium šampion Dana hrvatskog pršuta  |  Hrvatska gospodarska komora otvara Predstavništvo u Beogradu  |  Prijavite se još danas za najveći marketinški događaj u FMCG-u!  |  O čemu će na ovogodišnjem FMCG Marketing Summitu govoriti Matthew Brown?   |  Veliki dan za FMCG industriju u BiH  |  Plodine krenule s izgradnjom novog supermarketa u Lovranu vrijednog 49 milijuna kuna  |  Ožujsko pivo zlatno na prestižnom međunarodnom natjecanju  |  Dolazi li kraj različitoj kvaliteti naizgled istih proizvoda?  |  Četvrta uzastopna godina rasta prihoda i marže  |  Sindikatima predstavljen plan nagodbe za Agrokor  |   ||
   

Hrvatska: Tibor Klobučar iz Zaboka pobjednik METRO Junior Top Chefa

13.04.2017
Tibor Klobučar, maturant Ugostiteljsko-turističkog učilišta Srednje škole Zabok prema ocjenama žirija zaslužio je titulu METRO Junior Top Chefa na finalu održanom u srijedu 12. travnja u Kuhaoni te je osvojio dvomjesečnu edukaciju na kulinarskom institutu Kul In. Drugo mjesto zaslužila je Gabriela Filca iz Opatije, a treće mjesto osvojila je Andrea Mikinac, maturantica Srednje strukovne škole Vinkovci.
 
 

Predsjednik Uprave METRO-a Marc Carena iznenadio je tri najbolja mlada kuhara te je najavio kako ih METRO vodi u Milano na METRO HoReCa Akademiju.

Finalisti su za predjelo morali pripremiti tiradito od lososa s gaucamoleom, za glavno jelo om jam te flambirane suhe smokve za desert.

Tijekom tri dana intenzivne edukacije na institutu Kul In naučio sam puno, a cijeli projekt METRO Junior Top Chef i mentori pokazali su nam da nas nakon mature čeka još puno učenja. Zato mi je super što ću zbog pobjede u projektu imati priliku proći dodatnu edukaciju tijekom čak dva mjeseca na Kul In-u, izjavio je Tibor Klobučar.

Dvanaest maturanta odmjerili su kulinarske sposobnosti u sučeljavanjima u Zagrebu i u Kastvu, a šest najboljih za finale METRO Junior Top Chefa pripremali su se u kulinarskom institutu Kul In u Sisku pod paskom mentora projekta Nenada Kukurina, Konstantina Lukianenka i Maria Mihelja.

Dvije sezone sudjelujem u projektu METRO Junior Top Chef jer smatram da buduće kuhare, osim tehnika i ispravnog baratanja namirnicama, trebamo naučiti razmišljati u zahtjevnim uvjetima profesionalnih kuhinja. Upravo na sučeljavanjima poput ovoga, u kojem su naši finalisti, ograničeni vremenom i zadatkom, morali izvući ono najbolje iz namirnica i osmisliti kako da one budu njihova snaga, a ne ograničenje, kuhari uče ono što vrhunske izdvaja od prosječnih, izjavio je Mario Mihelj, mentor projekta i glavni kuhar zagrebačkog restorana El Toro. 

U projektu METRO Junior Top Chef, METRO je okupio svoje partnere Nenada Kukurina, Konstantina Lukianenka i Maria Mihelja te kulinarski institut Kul In i Kuhaonu kako bi zajedno doprinijeli osnaživanju kuharske profesije u Hrvatskoj i razvoju mladih kuhara.


Nazad
 
 
 
 
back to top